CHELSEA

Chelsea pripravljen spustiti Kanteja

Chelsea naj bi bil pripravljen prisluhniti ponudbam za enega najboljših vezistov na svetu in svetovnega prvaka s Francijo, N`Gola Kanteja.


Za Kanteja se zanimata dva velikana evropskega nogometa Real Madrid in Paris Saint-Germain, ki bosta skušala prepričati Londončane, da iz rok spustijo enega najboljših vezistov, kar jih je Premier liga videla v zadnjem desetletju. V primeru, da Kante zapusti angleško prestolnico, bo Chelsea zagotovo zanj iztržil veliko vsoto denarja. Kante se je, vse od prestopa v Leicester City leta 2015, uveljavil kot eden najvplivnejših kreatorjev igre v Premier ligi, a Chelsea razmišlja o prihodnosti, saj se Francoz naglo bliža 30. letu starosti.

Zinedine Zidane, trener Real Madrida, si želi v svoji vezni liniji združiti Kanteja in Paula Pogbaja, v napad pa dodati še Kyliana Mbappeja ter tako združiti trio, ki je bil najbolj zaslužen, da je Francija leta 2018 osvojila Svetovno prvenstvo v Rusiji. A Realu bo konkurenco za Kantejev podpis predstavljal bogati Paris Saint-Germain, ki bi vezistu ponudili povratek v domovino. Pri Chelseaju so sicer s Kantejem popolnoma zadovoljni, a če bo na njihov naslov prišla dostojna ponudba, bo Francoz predčasno zapustil London, kjer ima s Chelseajem pogodbo še do leta 2023.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 1 Povprečje: 3]