CHELSEA

Pri Chelseaju besni na Mounta

Chelsea je ponovno opomnil Masona Mounta na svoje odgovornosti, potem ko so ga videli na javnem igrišču igrani nogomet, čeprav bi moral biti v samoizolaciji.


Soigralec Masona Mounta pri Chelseaju, Callum Hudson-Odoi, je bil v četrtek pozitiven na testiranjih za prisotnost coronavirusa, zato v klubu od igralcev pričakujejo odgovorno ravnanje ter sledenje predpisom, ki jih podaja vlada za vestno ravnanje v tem času. Vsi igralci Chelseaja imajo zaukazano samoizolacijo, tako kot vsi ostali ljudje po celem svetu, a Mason Mount je bil fotografiran v severnem Londonu, ko je igral nogomet na enem izmed javnih igrišč z še enim nogometašem iz Premier lige, West Hamovim Declanom Ricom.

Declan Rice sicer nima enakih predpisov kot Mason Mount saj nihče iz West Ham Uniteda (vsaj zaenkrat) ni bil testiran pozitivno za prisotnost coronavirusa. Pri Chelseaju poleg Calluma Hudson-Odoia ni bilo nobenega primera več in to želijo v vodstvu obdržati.Tudi Hudson-Odoi pa naj bi že počasi okreval. Trentno nogometaši Chelseaja trenirajo doma, na treninge pa se bodo vrnili 22. ali 23. marca.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]