MANCHESTER CITY

Sane vse bližje odhodu

Predstavniki krilnega napadalca Manchester Cityja Leroyja Saneja so stopili na plin in pospešili pogajanja, ki bodo Nemca preselila nazaj v domovino.


Leroy Sane je vse bližje odhodu z Etihada in ureseničitvi sanjskega prestopa v Bayern. Njegovi predstavniki, na čelu z njegovim agentom, se še dodatno trudijo, da bi svojemu varovancu zagotovili tako željen prestop k Bavarcem. Sane je pri Manchester Cityju preživel štiri sezone, pred tem pa zastopal barve Schalkeja.

Bayern bo moral za njegove usluge plačati okoli 70 milijonov evrov, kar je samo polovica tega, kar so lani avgusta pred njegovo poškodbo pričakovali vodilni možje Manchester Cityja. Nemec je celotno sezono preživel na stranskem tiru in zdravil resno poškodbo kolena, ki jo je staknil avgusta na tekmi FA Community Shielda proti Liverpoolu. A to ni odbilo zanimanja Bavarcev, ki so optimistični, da ga lahko sedaj dobijo po razumni ceni. Njegova pogodba z Manchester Cityjem je veljavna še naslednjo sezono, podaljšanje pa je Sane že večkrat zavrnil. Manchester City bo moral prodati Saneja, čeprav za manjšo ceno kot željeno, a v primeru odhoda po naslednji sezoni, bi Nemec klub zapustil brez odškodnine. Trenutne okoliščine pandemije koronavirusa pa bi lahko, z ekonomsko krizo, še znižale odškodnino 24-letnega krilnega napadalca.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]