MANCHESTER UNITED

Mkhitaryan, ta ni zate!

Kaj se v zadnjem času dogaja s poletno okrepitvijo Manchester Uniteda? Henrikh Mkhitaryan je bil pripeljan  z namenom, da bo v ekipi “Rdečih vragov” resno konkuriral za mesta v začetni enajsterici, a temu sedaj ni ravno tako. Še več, Armenec tekme svoje ekipe večkrat pospremi le s tribune, kar se je nazadnje pripetilo v soboto na tekmi proti Arsenalu. Kontroverzni Jose Mourinhu mu je namreč dejal, da takšna tekma ni zanj, saj je pod prevelikim pritiskom.


vir: HITC
vir: HITC

Šestindvajset milijonov težka okrepitev Uniteda na premierligaških zelenicah ni bila opažena že vse od septembra, ko je bil na sporedu veliki manchesterski derbi. Takrat je 27-letnik odigral prvi polčas in bil ob koncu tega zamenjan, saj “The Special One” več kot očitno ni bil zadovoljen z njegovo predstavo.

Poglejmo si, kaj je pred tekmo s “Topničarji” o Armencu dejal Jose Mourinho: “Rekel sem mu, da obračun z Arsenalom ni zanj, kajti povsod je bilo čutiti veliko pritiska. Sam mislim, da potrebuje tekmo z manj pritiska in nekoliko boljše pogoje, da lahko pokaže svojo pravo kvaliteto.”

Bo pa Mkhitaryan priložnost lahko dočakal v četrtek, ko “Rdeči vragi” na domačem Old Traffordu gostijo nizozemski Feyenoord. “Dejal sem mu, da bo vključen v tekmo, saj se na treningih vedno zelo trudi. Res je, da ni zadovoljen z minutažo, ampak dela v dobri smeri. Vedno da vse od sebe in nikoli se ne pritožuje, svojo priložnost bo že dočakal, če pa jo bo izkoristil, je odvisno samo od njega samega,” je sedmi sili razkril portugalski strateg.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]