MANCHESTER UNITED

Lingard ne bo pregnan iz Manchester Uniteda

Jesse Lingard ne bo pregnan iz Manchester Uniteda to poletje, ampak Rdeči vragi celo razmišljajo o podaljšanju pogodbe, ki bi ga na Old Traffordu obdržala do leta 2022.


27-letnik ni bil ravno v ospredju načrtov trenerja Manchester Uniteda Oleja Gunnarja Solskjaerja v letošnji sezoni, a kljub temu zbral 35 nastopov v vseh tekmovanjih, večinoma je v igro vstopil s klopi. Vse odkar je navdušil na Svetovnem prvenstvu v Rusiji leta 2018, je njegova forma konstantno padala in v letu 2019 je postavil neslaven rekord, saj ni zabeležil niti enega zadetka ali asistence, v letošnji sezoni pa zabil le štiri zadetke – vse v drugem delu sezone.

Manchester United je zelo optimističen glede prihoda Jadona Sancha na Old Trafford, prav tako je blizu kluba Jack Grealish, kar je pomenilo konec kariere Jesseja Lingarda v majici Manchester Uniteda. Januarja je bil celo ponujen Leicester Cityju, ko so Rdeči vragi skušali v klub zvabiti Jamesa Maddisona. A situacija se je v zadnjih tednih obrnila in Lingard ni več na izhodnih vratih Uniteda, ravno nasprotno, Rdeči vragi so pripravljeni aktivirati avtomatsko možnost podaljšanja njegove pogodbe za novih 12 mesecev, tako bi njegova pogodba s podaljšanjem veljala do poletja 2022, namesto do poletja 2021. Lingard bo tako kot kaže ostal pri matičnem klubu, prav tako je opravil nekoliko dela pri pogajanjih z Jadonom Sanchom, saj sta omejena igralca dobra prijatelja.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]