MANCHESTER UNITED

Jose Mourinho brani odškodnino Pogbaja

Jose Mourinho brani odškodnino, ki jo bodo vodilni možje Manchester Uniteda izplačali za francoskega vezista Pogbaja, a hkrati obenem priznava, da nogomet postaja “nor”.


vir: www.thesun.co.uk
vir: www.thesun.co.uk

Klub iz Old Trafforda je tik pred tem, da v svoje vrste dokončno zvabi Francoza Paula Pogbaja. Hkrati pa bo s končanim prestopom prišlo do rekordne odškodnine v celotni zgodovini nogometne tržnice. Juventus je namreč že dal zeleno luč za selitev Pogbaja, ki je že v soboto na “skrivaj” v Manchestru.

O tem prestopu je nekaj besed za nogometno javnost povedal tudi trener Arsenala Arsene Wenger, ki je dejal, da je Francozovo odškodnina popolnoma nora.

No, pa si podrobno oglejmo, kaj o vsem tem meni kontroverzni Jose Mourinho. Portugalski strateg, ki je včeraj svoj novi klub popeljal do prve lovorike meni, da je United lahko ponosen, da med svoje vrste lahko zvabi igralca kot je Pogba. Mourinho je namreč za otoške medije izjavil: “Ne verjamem, da so bili pri Real Madridu vznemirjeni, ko so s prestopom Balea podrli rekordno odškodnino. Ne vidim razloga, zakaj bi ob tem bili žalostni, ampak moramo biti ponosni, da lahko klub pritegne tako velike igralce.”
Obenem pa je Jose dodal še: “Če bi vprašali mene, ali menim, da je to veliko denarja, bi vam rekel, da je nogomet nor in da je nogometni trg postal nor. Skratka, važno je, da je Pogba velik igralec in da bo v prihodnosti zelo pomemben za Manchester United.”

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]