MANCHESTER UNITED

Lautaro Martinez znova želja Rdečih vragov

Manchester United je po poročanju angleških in italijanskih medijev znova obudil zanimanje za argentinskega napadalca milanskega Interja, Lautara Martineza.


Argentinski napadalec Lautaro Martinez je eden najbolj zaželjenih mladih nogometašev na svetu, ki je že dalj časa močno povezovan s prestopom v Barcelono. A v zadnjih dneh so se pojavila namigovanja, da se za Martineza ponovno zanima Manchester United, čeprav ima Argentinec odkupno klavzulo v višini kar 94 milijonov funtov. V letošnji sezoni je Lautaro Martinez za Inter na 22 nastopih zabil 12 zadetkov in ima z milanskim klubom pogodbo veljavno do leta 2023.

Manchester United v napadu že lahko računa na Marcusa Rashforda, Anthonyja Martiala in Masona Greenwooda, na posoji iz Shanghai Shenhue pa je tudi Odion Ighalo. Ekipa Oleja Gunnarja Solskjaerja je v letošnji sezoni Premier lige zabila 44 zadetkov, kar je 22 manj kot vodilni Liverpool. Lautaro Martinez je svojo kariero začel pri Racing Clubu, preden se je leta 2018 preselil na San Siro, kjer je izjemno hitro napredoval. Prav tako ima pri 22 letih že 17 nastopov za izbrano vrto Argentine, na katerih je zabil 9 zadetkov. Manchester United bo tako za njegov podpis tekmoval z Barcelono, ki v 22-letnemu Argentincu vidijo naslednika Luisa Suareza.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]