LIVERPOOL

Liverpool ima možnost kupiti zvezdnika Lyona

Liverpool se že nekaj časa zanima za vezista Lyona Houssema Aouarja, a je pandemija koronavirusa preprečila ambicije Redsov v prestopnem roku, sedaj pa je Aouar še celo naprodaj.


Liverpoolu se ponuja priložnost, da na Anfield pripeljejo odličnega Houssema Aouarja, saj ga je francoski Lyon postavil na listo igralcev, ki so naprodaj. Vezist je že pred časom opozoril nase in privabil zanimanje strokovnega vodstva Liverpoola in ravno letošnje poletje so nameravali Francoza dodati svoji ekipi, a jim je nečrte nekoliko preprečila pandemija koronavirusa, ki je vplivala na mnoge klube in njihove ambicije v prestopnem roku. Poleg Aouarja je v isti situaciji napadalec Timo Werner, ki je bil prav tako primarna tarča Redsov, ki mu trenutna odkupna klavzula poteče 15. junija in Liverpoolčani čakajo na nadaljni razplet pandemije in tekoče sezone.

Pri Lyonu so kljub temu Liverpoolu ponudili možnost, da kupijo 21-letnega vezista, saj so ga postavili na prodajno listo, prav tako sta se na njem znašla še druga dva zvezdnika Lyona Memphis Depay in Moussa Dembele. Pandemija koronavirusa je tako kot angleško močno prizadela tudi francosko ligo, ki je že uradno zaključila letošnjo sezono. Ker je Lyon razočaral in zaključil šele na sedmem mestu, se bodo zagotovo borili s finančnimi primankljaji, zato so tudi primorani prodati svoje največje zvezdnike, če želijo tudi v prihodnosti normalno delovati.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]