ARSENAL LIVERPOOL

Atletico ubral drugačno pot

Pri madridskem Atleticu bi raje Thomasa Parteyja, ki si zelo želi prestopa v Premier ligo in je že nekaj časa na radarju Arsenala, poslali v Liverpool v zameno za Alexa Oxlade-Chemberlaina.


Vezist Atletica in Gane, Thomas Partey, si izjemno želi prestopa v Premier ligo in zadnje tedne so ga močno povezovali z londonskim Arsenalom. Topničarji so kot prioriteto v poletnem prestopnem roku postavili prihod novega defenzivnega vezista, a pri madridskem Atleticu dvomijo, da si lahko Arsenal privošči njegovo odkupno klavzulo, ki znaša 45 milijonov funtov. Španski velikano so zato ubrali nekoliko drugačno pot, ki pa Topničarjem zagotovo ne bo všeč.

Atletico se je sprijaznil, da bo Partey slej ko prej zapustil klub, saj je njegova želja po igranju v Angliji prevelika. Zato so rdeče-beli Liverpoolu ponudili menjavo Thomasa Parteyja za Alexa Oxlade-Chemberlaina. Slednji je v letošnji sezoni v Premier ligi trinajstkrat začel tekmo od prve minute, potem ko se je vrnil po hudi poškodbi kolena. Liverpool naj sicer ne bi bil odprt za odhod Alexa Oxlade-Chemberlaina, ki ima še tri leta veljavno pogodbo na Anfieldu in je še vedno smatran kot eden pomembnih členov ekipe Jurgena Kloppa. Čeprav se Partey strinja s prestopom v Arsenal, pa Atletico skrbi, da si ga ne morejo več privoščiti, zato bi raje poslovali z Redsi.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]