OSTALI KLUBI

PSG želi vezista Leicester Cityja

Paris Saint-Germain išče nove veziste in Wilfred Ndidi je poleg Thomasa Parteyja in Tiemoueja Bakayoka eden glavnih kandidatov za prihod na Park Princev.


23-letni Wilfred Ndidi je bil letos v fantastični formi in eden najbolj zasluženih nogometašev, da je Leicester City trenutno na tretjem mestu prvenstvene lestvice in na poti v Ligo Prvakov. Odlično je nasledil N`Gola Kanteja in prav tako privabil veliko snubcev iz najboljših lig v Evropi. Paris Saint-Germain, s svoji športnim direktorjem Leonardom na čelu, pripravlja ponudbo za Nigerijca. Slednji se je k Leicestru preselil leta 2017 iz belgijskega Genka za približno 15 milijonov funtov odškodnine in ima trenutno še kar štiri leta veljavno pogodbo z Lisicami, zato je njegova vrednost ocenjena med 45 in 50 milijoni funtov.

Kljub temu, da je Paris Saint-Germain lani v klub pripeljal dva nova vezista, Idrissa Gueyea in Leandra Paredesa, v zadnjem letu dni, se Parižanom še vedno zdi, da bi lahko še bolj okrepili ekipo z agresivnim in močnim vezistom, kar pa Gueye in Paredes nista. Ndidi je zato popoln kandidat za prestop v Pariz, a ni edini, za katerega se zanimajo. Thomas Partey je tudi na seznamu želja, a je že razpet med svojim Atleticom in Arsenalom. Poleg omenjene dvojice pa je Leonardo tudi velik oboževalec Tiemmeueja Bakayoka, ki je vrhunec kariere doživel pri Monacu, ko je leta 2017 osvojil Ligue 1. Poleg vezista PSG prav tako išče nove bočne branilce, saj sta Thomas Meunier in Layvin Kurzawa od poletja prosta igralca.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]