OSTALI KLUBI

Dva premierligaša v lov za Jovićem

Newcastle United in West Ham United sta dva izmed mnogih premierligašev, ki se zanimata za Luko Jovića, a zaenkrat edina, ki sta vzpostavila začetni stik.


22-letni napadalec se je le poredko pojavil na igrišču za Real Madrid v tej sezoni, čeprav je bil v lanski sezoni pravi stroj za doseganje zadetkov v nemškem Eintrachtu iz Frankfurta. Skupaj je v letošnji sezoni za Real Jović odigral le borih 90 minut, za kar so krive poškodbe in posledično slaba forma, zato so mu Galaktiki dali prosto pot iz kluba letošnje poletje in Newcastle United in West Ham United se zelo resno zanimata zanj. Pri Newcastlu je tri sezone igral njegov dobri prijatelj Aleksander Mitrović, ki mu je predal veliko pohval na račun kluba iz Toona.

Poleg West Ham Uniteda bi lahko Newcastlu ponagajal še kateri izmed rivalov iz Premier lige, omenja se londonski Arsenal, ki ima z Realom dobre odnose in bi rad okrepil svoj napad, saj bo kot kaže Pierre-Emerick Aubameyang zapustil Topničarje. West Ham United pa bi rad znova združil Jovića s Sebastianom Hallerjem, s katerim sta bila še lansko sezono partnerja v konici napada nemškega Eintrachta. Tam sta si oba tudi ustvarila ime preden sta se preselila v Premier ligo oz. La Ligo. Jović je za Eintracht v vseh tekmovanjih zabil 27 zadetkov in Galaktike iz Madrida lansko poletje stal prek 50 milijonov funtov.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]