MANCHESTER UNITED

Ibra na Old Traffordu tudi v naslednji sezoni

ian
vir: zimbio

Zlatan Ibrahimović je v tem poletju za Manchester United podpisal do konca te sezone, že sedaj pa so novinarji Mourinha povprašali o prihodnosti Šveda na Old Traffordu.


Jose Mourinho je sedmi sili na vprašanje o prihodnosti Ibrahimovića odgovoril: ”Situacija je enostavna. Ibra je podpisal pogodbo ‘ena plus ena’, torej lahko brez težav podaljša še do konca sezone 2017/18. Z njim smo do sedaj zelo zadovoljni, saj je že ob prihodu dvignil moralo v garderobi in je bil sprejet sijajno. Tu je srečen in povsem predan svojemu delu, zato mu bomo pogodbo podaljšali še za dodatno sezono. Gledamo tudi iz njegovega stališča, menim, da bo zanj sijajno, če bo v Manchestru še 18 mesecev.”

Ekipa Manchester Uniteda je danes opravila trening na Carringtonu, kjer so se varovanci Mourinha pripravljali na jutrišnjo tekmo v Ligi Evropa. Na Old Trafford namreč prihaja Feynoord, ki je trenutno drugi v skupini A in ima točko več od ‘rdečih vragov’.

Izjavo je po treningu podal tudi ljubljenec navijačev Zlatan Ibrahimović: ”Trenutno v pogovorih še nismo. Verjamem pa, da se bomo pravočasno dogovorili, saj je videti, da name računajo in vame v klubu verjamejo. Sam se še vedno počutim svežega in pripravljenega za igro na tako visokem nivoju, kot je Premier Liga.”

Velja omeniti, da je jutri zelo pomemben dan za Manchester United, ki si spodrsljaja na tekmi proti Feynoordu ne sme privoščiti, sicer za četo Mourinha sledi izpad iz Evropske Lige in to že krog pred koncem.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]