OSTALI KLUBI

”Zmaga v Ligi Prvakov? Zakaj pa ne?!”

”Lisice” so si že v torek po domači zmagi priskrbele napredovanje v izločilne boje Lige Prvakov in to že krog pred koncem skupinskega dela. Pri prvakih pa kljub uspehu v Ligi Prvakov ni vse tako rožnato.Varovanci Claudia Ranierija so v Premier Ligi na dvanajstih tekmah zabeležili prav toliko točk, kar jih uvršča šele na štirinajsto mesto


ibraPo torkovi zmagi je na vprašanje, ali lahko Leicester osvoji Ligo Prvakov moral odgovarjati branilec Fuchs, ki verjame, da nič ni nemogoče.

”Menim, da imamo dobro ekipo, zato nikoli ne veš, kaj se lahko zgodi. Verjamemo v ekipo, želimo zmagati na vsaki tekmi. Do sedaj smo odigrali sijajno, nase smo zelo ponosni. Lani so vsi govorili,  kako ne bomo osvojili Premier Lige, kako bomo popustili, vendar mi smo igrali do konca. Podobno je sedaj, vsi mediji nas odpisujejo, mi pa verjamemo vase. ”

Svoj pogled na izločilne boje elitne Lige Prvakov je podal tudi ‘winger’ Marc Albrighton: ”Nekaj je jasno, igranje proti Realu ali Barci bi bilo izjemno. Vsi smo od malih nog sanjali o Ligi Prvakov, zato bi si res želel gostovati na Bernabeu ali na Nou Campu. Sam pa kljub vsemu nisem toliko osredotočen na žreb. Trenutno je najpomembnejše, da začnemo igrati kot znamo tudi v Premier Ligi. Verjamem, da se lahko povzpnemo po lestvici, potrebujemo le nekaj dobrih rezultatov, nato nam bo gotovo steklo.

Dejstvo je, da bo Leicester kar večino januarja ter po možnosti tudi začetek februarja brez Mahreza, Slimanija, Amarteya ter Schluppa, ki v začetku novega leta odhajajo na Afriški Pokal Narodov.  S kopico težav pa se Claudio Ranieri srečuje že sedaj, lani dva ključna igralca sta trenutno v ligi povsem iz forme. Ryad Mahrez ima v ligi vsega dva gola, za nameček oba iz enajstmetrovke, Jamie Vardy pa je brez zadetka že štirinajst tekem.

Leicester naj bi že iskal nove okrepitve, v januarju naj bi si Ranieri na King Power stadion želel pripeljati Adriena Silvo (Sporting) ter vezista Genka Wilfreda Ndidija.

get-in
vir: Daily Mail
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]