LIVERPOOL

Jurgen Klopp: “Vrata so zate vedno odprta!”

Liverpoolov strateg Jurgen Klopp je takoj po tem, ko se je Gerrard uradno poslovil od profesionalne kariere dejal, da bodo vrata v klubu za 36-letno legendo Redsov vedno na stežaj odprta.


vir: Zimbio
vir: Zimbio

Nekdanji kapetan rdečih iz mesta Beatlov je danes, kot smo že omenili, uradno oznanil, da se od profesionalnega nogometa poslavlja. Takoj za tem, ko je do oznanitve prišlo, pa so nekateri mediji že začeli špekulirati, da se bo “Stivi” najverjetneje vrnil v svoj matični klub.

“The Normal One”, kot se je pred meseci poimenoval Jurgen Klopp, je obenem dejal tudi, da bi z veseljem pomagal nekdanjemu angleškemu kapetanu preiti v trenerske vode, če si bo seveda tega želel.

“Vrata so zanj vedno odprta. V primeru, da se bo odločil preiti v trenerske vode, mu želim pomagati. Tukaj ni nič drugega za reči.”

“A sam nanj ne bi postavljal nobenega pritiska, ko v življenju začneš z nečim novim, potrebuješ nekaj časa, da se privadiš na razmere. Tega se tudi sam zaveda, imel je namreč ponudbe MK Donsa, a jih je zavrnil, saj ve, da trenutno še ni pripavljen na vlogo managerja katerekoli ekipe.”

Vsekakor pa bolj kot Gerrardova prihodnost Jurgena Kloppa trenutno skrbi sobotna tekma proti Sunderlandu. “Redsi” se bodo skušali po remiju s Southamptonom minuli konec tedna zopet vrniti na zmagovalne tirnice.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]