LIVERPOOL

Ganljivo sporočilo Luisa Suareza

Danes je svoje uradno slovo od profesionalnega nogometa naznanil Steven Gerrard. Ob novici se je pričakovano vsul plaz odzivov na družbenih omrežij, z ganljivim sporočilom pa se je od Gerrarda poslovil njegov soigralec med leti 2011 in 2014 Luis Suarez.


Kapetanu, soigralcu, prijatelju.

Prišel sem v enega izmed najbolj trofejnih klubov, v Liverpool. Med mojimi soigralci pa Steven Gerrard, ikona kluba, Premier Lige in nogometa nasploh. Vedno je dal vse od sebe v obrambi, imel je izjemen strel z razdalje, odlično je zabijal in podajal. Vsekakor izjemen igralec.

Tedni so minevali in Steven se je dokazal kot pravi vodja, rojen zmagovalec ter izjemna oseba na in izven igrišča. Vedno me je podpiral in me naučil nekaj zelo pomembnih stvari, medtem ko je iz mene vedno izvlekel maximum.

Steven, hvala ti. Hvala, da si mi stal ob strani, ko mi je bilo najtežje. Hvala, da si me podpiral in mi svetoval ne glede na vse. Najin odnos je prerasel meje nogometnega igrišča. Vedno si mi stal ob strani, tudi ko mi je marsikdo obrnil hrbet. Nešteto pogovorov, vedno z namenom da mi pomagaš in me učiš, tako kot starejši brat uči mlajšega.

Skupaj sva šla skozi toliko izzivov, borila sva se za dobrobit našega kluba. Tega ne bom nikoli pozabil.

Moj prijatelj, YNWA

vir: independent
vir: independent
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB