LIVERPOOL

Steven Gerrard spet v Liverpoolu!

Legendarni vezist je v mestu Beatlov preživel praktično vso kariero. Za “Redse” je odigral skoraj 700 tekem, s kapetanskim trakom dvignil naslov prvakov Evrope ter si priboril status legende.


Lanska sezona je bila prva, ki je ni začel v matičnem klubu. Preselil se je v Los Angeles in kariero zaključil v dresu LA Galaxyja. Že pred odhodom čez lužo pa se je bolj kot ne vedelo, da se bo Gerrard nekega dne vrnil v Liverpool.

Glede na vse nogometno znanje je bilo pričakovati nadaljevanje v nogometnih vodah tudi po aktivnem igranju. Trenerski stolček so mu ponujali pri Swindonu, koder bi prevzel kar člane. Toda odločil se je, da se bo kot trener najprej kalil ob delu z mlajšimi. Sprejel je ponudbo “svojega” Liverpoola in Gerrard se že nahaja v akademiji, v kateri je prve nogometne korake storil tudi sam.

“Vrnil sem se sem, kjer se je zame vse začelo. Takšne odločitve nisem sprejel na podlagi čustev. Resno verjamem, da lahko precej prispevam Liverpoolu. Seveda pa ne rabim razlagati, kaj mi ta klub pomeni. Tukaj sem, ker želim pomagati.”

vir: liverpool fc
vir: liverpool fc
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]