OSTALE NOVICE OSTALI KLUBI

Anglija – pregled slovenskih nastopov

V championshipu sta se med seboj pomerili dve ekipi s slovenskim pridihom. Na stadionu, poimenovanem po angleški pivovarni John Smith, je domači Huddersfield v izdihljajih tekme potrdil vlogo favorita proti Derby Countryju. Gol za zmago po dveh zaporednih porazih je dosegel Nemec Elias Kachunga v 92. minuti. Niti Jon Gorenc-Stanković pri domačih niti Timi Max Elšnik pri gostih na žalost nista bila v kadru.


Priložnosti ni dobil niti Haris Vučkić v League 1, četudi je na zadnjih treh odigranih tekmah vselej postregel z asistenco ali golom. To očitno še vedno ni dovolj za trenerja Stuarta McCalla, ki ob današnjem remiju Bradforda s 3:3 proti Sheffield Unitedu ni opravil niti ene menjave. Bradford ostaja na 2. mestu tretje lige s točko prednosti pred prav Sheffieldom, ki pa ima tekmo manj.

Je pa zato svoj debi v dresu Leyton Orienta dočakal Žan Benedičič. V 81. minuti je zamenjal Severnega Irca Robbieja Weira in po 30. 8. 2014, takrat kot nogometaš Leedsa, ponovno zaigral na angleških zelenicah. Debi bo najbrž ohranil v pozitivnem spominu, saj je njegov klub zmagal, in to prvič po 3. septembru in 8 tekmah.

vir: Derby Telegraph
vir: Derby Telegraph
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]