LIVERPOOL

Se bo Gerrard vrnil v Liverpool?

Jurgen Klopp je včeraj za otoške medije izjavil, da je nekdanji igralec “Redsov” in ena največjih legend kluba iz Anfielda v Liverpoolu vedno dobrodošel V zadnjih dneh so se namreč pojavila namigovanja da je 36-letni vezist že končal kariero pri LA Galaxyju.


vir: Zimbio
vir: Zimbio

Gerrardova pogodba s petkratnimi zmagovalci lige MLS poteče po koncu letošnje sezone. Ameriški klub bo danes odigral še zadnjo tekmo rednega dela sezone, po tem, ko so si slednji že zagotovili mesto v play-offu. Kot vse kaže, pa igralci Galaxyja na igrišču ne bodo mogli računati na pomoč Gerrarda, saj je slednji včeraj na družabnih omrežjih objavil zanimiv status.

Na Instagram profilu je zapisal slednje: “Živeti v Los Angelesu in igrati za navijače tega kluba je bil zame privilegij. Tukaj sem se počutil kot doma. To mesto in ta klub bosta vedno ohranjena na posebnem mestu v mojem srcu. Hvala vam #8.”

Kaj kmalu po tem, ko je Klopp slišal o čem je govora, pa je za otoške medije po včerajšnji tekmi dejal: “Steven Gerrard je vedno dobrodošel v Liverpoolu, ne morete si predstavljati kako zelo je dobrodošel. Nikogar nesme skrbeti, da v Liverpoolu nimamo prostora za Stevena Gerrarda.”

Ali se bo Steven vrnil v Liverpool pa bomo sicer lahko videli kaj kmalu.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]