LIVERPOOL

Dejan Lovren poln hvale na račun Kloppa

Liverpoolov centralni branilec Dejan Lovren je v enem izmed zadnjih intervjujev za otoško javnost dejal, da je prav Jurgen Klopp odgovoren za njegov impresiven start v letošnjo sezono Premier lige.


vir: EatSleepSport
vir: EatSleepSport

Dejan je v letošnji sezoni za “Redse” zbral devet nastopov, osem od tega v angleški Premier ligi. Poudariti je potrebno tudi to, da se je hrvaški reprezentančni branilec na zadnji tekmi, ki so jo nogometaši Liverpoola odigrali proti Crystal Palacu vpisal med strelce. Varovanci Kloppa se v tem trenutku, za nekatere nekoliko bolj, spet za druge nekoliko manj presenetljivo nahajajo na prvem mestu premierligaške razpredelnice. Na enajstih tekmah, kolikor jih je že bilo odigranih, so izgubili le enkrat. 27-letnik pa je prepričan, da je ključnega pomena, za tako uspešen start prav Jurgen Klopp.

Lovren je za otoško javnost izjavil slednje: “Ko sem začel igrati pod vodstvom Jurgena Kloppa, sam mislim, da je bila razlika takoj opazna. Prav tako verjamem, da so ljudje takoj opazili razliko med mojo prvo in drugo sezono pri Liverpoolu. On preprosto verjame v nas in zdi se mi, da je prav to pripomoglo do tega, da sem se vrnil v dobro formo, ki sem jo kazal pri Southamptonu ali še nekaj let poprej v Franciji.”

Hrvat je za konec dodal še, da Klopp poskuša vsem igralcem vcepiti isto delavno etiko. Dejal je namreč slednje: “Jaz bi rekel, da on za klub dela 24 ur na dan. On ve vse, kaj se dogaja okoli Liverpoola oziroma nas igralcev in obenem želi, da vsako tekmo na igrišču od sebe damo 100%.”

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]