MANCHESTER UNITED

Bo Manchester United “odplačal” Schweinsteigerja?

Bastian Schweinsteiger je bil v času Louisa Van Gaala na Old Trafford pripeljan kot velika okrepitev iz munchenskega Bayerna, a se Nemec nikakor ni znašel, velik udarec pa je prejel, ko se je na klop rdečih vragov usedel Jose Mourinho.


Ta namreč na izkušenega nemškega vezista več kot očitno ne računa več, šel pa je tako daleč, da je Bastiana dobesedno izključil iz prve ekipe svojega moštva, tako da je ta kar nekaj časa treniral celo z B ekipo. 32-letnik pa kljub temu ostaja zvest svoji ekipi in je v tem času na socialnih omrežij večkrat izrazil podporo svojim nesojenim soigralcem.

Mourinho in Schweinsteiger že od začetka sodelovanja nista bila na isti valovni dolžini. Vir: en.as.com
Mourinho in Schweinsteiger že od začetka sodelovanja nista bila na isti valovni dolžini. Vir: en.as.com

Že več časa je seveda jasno, da Schweinsteiger na Old Traffordu nima prihodnosti, to pa je sedaj očitno spoznala tudi uprava kluba, ki “Schweiniju” bojda ponuja kar 11 milijonov vredno odpravnino. Morda vas je tako velika vsota presenetila, a naj omenimo, da ima svetovni prvak iz leta 2014 z rdečimi vragi veljavno pogodbo do leta 2018, ta pa mu bo skupno navrgla dobrih 18 milijonov, tako, da je poteza uprave 20-kratnih angleških prvakov vsaj malce bolj razumljiva, saj bi tako prihranili skorajda 8m€.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB