MANCHESTER UNITED

Juventus za Pogbaja ponuja tudi igralca

Paul Pogba je povezovan s prestopom nazaj v Juventus ali v Real Madrid, zato Stara dama že pripravlja mamljivo ponudbo za Francoza.


Juventus je poleg denarne odškodnine za Francoza Paula Pogbaja pripravljen v Manchester poslati tudi Paula Dybalo ali Miralema Pjanića, poročajo italijanski mediji. Pogbajev odhod z Old Trafforda je pričakovan, potem ko ni popolnoma opravičil svojega potenciala po vrnitvi k Manchester Unitedu pred štirimi leti za – takrat rekordno vsoto – neverjetnih 89 milijonov funtov. Že nekaj časa se pojavljajo vse močnejša namigovanja, da se bo Francoz vrnil k Stari dami, a v bitko zanj se bo zagotovo vmešal še Real Madrid, ki odkrito priznava zanimanje za Pogbaja.

Juventus bo moral poslati precej mamljivo ponudbo na Old Trafford, če želi premagati Real v lovu za Pogbajev podpis, zato so zanj pripravljeni ponuditi Dybalo ali Pjanića, zraven pa bi plačali še 55 milijonov funtov. Pogba je v tej sezoni za Manchester United nastopil le na osmih tekmah – nazadnje decembra -, saj je imel veliko težav s poškodbo gležnja. Ravno, ko se je vrnil na treninge pa je svet zavil izbruh koronavirusa. 27-letnik kljub vsemu upa, da bo lahko odigral preostalih devet tekem v Premier ligi in Unitedu pomagal osvojiti četrto mesto, za katerim zaostajajo le tri točke.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]