MANCHESTER UNITED

Dobra novica za navijače Manchester Uniteda

Verjeli ali ne, na treninge prve ekipe Manchester Uniteda se je vrnil v očeh nekaterih že pozabljeni Bastian Schweinsteiger. Sledni je danes prvič, odkar je Mourinho sedel na klop Manchestra treniral s prvo ekipo.


vir: sky sports
vir: twitter

Bastian je v lanski sezoni za Manchester United v vseh tekmovanjih zbral 31 nastopov. Ob tem mu je uspelo enkrat zadeti, in k temu dodati še dve asistenci. Ko se je 32-letni Nemec lansko poletje za 14 milijonov funtov preselil na otok, ga je marsikdo videl kot standardnega člena začetne enajsterice. To je sprva nekako še delovalo, a ko je na klop sedel Mourinho je šlo vse le še navzdol. Navkljub temu, da je Schweinsteiger pred začetkom sezone dobil dres s številko za nastope v Premier ligi, pa tega ni nikoli videl. Od samega začetka je namreč treniral z mlajšo selekcijo Manchestra. Povdariti je potrebno tudi to, da v ekipo, ki se meri v Ligi Evropa niti uvrščen ni bil.

Ko pa je United na zadnji premierligaški tekmi ponovno razočaral in doma le remiziral z lanskoletnim drugoligašem se je to kar na enkrat spremenilo. Kot vse kaže so ravno slabi rezultati privedli do tega, da je Nemec danes pričel trenirati s prvo ekipo. Ali bo v prihodnje dobil kakšno priložnost, da se izkaže, pa bomo lahko videli kaj kmalu.

Za konec poglejmo še na seznam poškodovanih igralcev pri Manchester Unitedu. Obrabno usmerjena igralca Antonio Valencia in Eric Bailly bosta odsotna do decembra. Medtem ko s Chrisom Smallingom in Anthonyjem Martialom ni hujšega.

vir: sky sports
vir: sky sports
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]