CHAMPIONSHIP

Pregled petnajstega kroga v Championshipu!

Za nami že kar petnajst krogov v drugi ligi, kjer je trenutno prvi Newcastle United, sledi mu Brighton!


Petnajsti krog se je otvoril že v petek, ko sta se na Loftus Roadu pomerila velika rivala QPR in Brentford, ti. ‘West London Derby’ je pripadel Brentfordu, ki je slavil z 0-2!

Zelo pester spored nas je čakal tudi v soboto, ko smo videli kar deset tekem, na le-teh pa kar trideset golov. Visoko je v gosteh pri drugemu Brightonu izgubil Norwich City (5-0), z enakim rezultatom je Fulham razbil Huddersfieldu Town. Novo zmago je kljub ne najbolj blesteči predstavi zabeležil Newcastle, ki je na krilih Mitrovića premagal Preston. Pomembno zmago je zabeležil tudi Leeds United, ki se nahaja na devetem mestu in  za mesti, ki omogočajo ‘play-off’, zaostaja le eno točko. Na šestem mestu se trenutno nahaja Bristol City, ki je v tem krogu remiziral proti novincu Barnsleyju. Remizirala sta tudi Blackburn in Wolverhampton (1-1) ter Ipswich in Rotherham United, ki je v velikih škripcih, saj ima po petnajstih tekmah na računu vsega sedem točk in zaseda zadnje mesto.

villaaa

Poslastica kroga je na vrsto prišla v nedeljo, ko je bil na sporedu ‘THE Secon City Derby’ oziroma ‘Birmingham Derby’. Na St. Andrews Stadiumu sta se pomerila Birmingham ter Aston Villa, ki je po prvem polčasu tudi vodila.  Končni izid je v drugem delu postavil vezisti Birminghama David Davis, ki je svoji ekipi priboril točko.

Skupno smo v tem zelo pestrem krogu na dvanajstih tekmah videli kar 34 zadetkov.

Vsi rezultati petnajstega kroga:

cl

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]