CHAMPIONSHIP

Pregled 29. kroga v Championshipu.

29. krog se je pričel na ‘Deadline Day’, ko je še kar nekaj ekip pripeljalo nove pomembne moči za drugi del sezone, med drugim je Aston Villa je za 15m funtov pripeljala bivšega napadalca Brentforda Scotta Hogana, ki je bil tudi želja West Hama.


No, zanimivo je na zadnji januarski dan Aston Villa gostovala prav pri Brentfordu, kjer so se ‘Villansi” hudo opekli in izgubili s kar 3-0! Gianfranco Zola naprej nadaljuje svojo katastrofalno formo na klopi Birminghama, saj na desetih tekmah sploh še ni zabeležil zmage. Tudi tokrat ni bilo nič drugače, od Birminghama je bil boljši Reading.

11187592_943893602310048_1660400007_o
vir: QPR Twitter

V torek je pomembno zmago v bitki za obstanek zabeležil tudi Nottingham Forest, ki je v zadnjem dnevu prestopnega roka pripeljal kar pet okrepitev. V tem krogu je povsem pričakovano tri točke na gostvonaju pri Ipswichu zabeležil tudi Derby County, ki je na sedmem mestu.

V sredo smo videli tri tekme, veliko točko je iz St. James Parka odnesel QPR, ki je v zadnjih urah prestopnega roka v svojo ekipo vrnil Ravela Morrisona. Fulham je premagal Burton Albion, Leeds United pa pričakovano ugnal Blackburn.

V četrtek je igral tudi Huddersfield Town, Jon Gorenc-Stanković je ob zmagi svoje ekipe nad Brightonom obsedel.

Na vrhu lestvice je še vedno Brighton, v mestih za ‘play-off’ so Reading, Leeds, Sheffield in Huddersfield Town. V coni izpada še naprej standardno Rotherham, Blackburn in Wigan.

Vsi rezultati: 

balaa
vir: www.efl.com
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]