FOKUS MANCHESTER UNITED

Woodward: Dragih prestopov ne bo

Izvršni direktor Manchester Uniteda Ed Woodward je spregovoril o špekulacijah astronomskih prestopov, ki se nam obetajo to poletje in pandemiji koronavirusa.


Manchester United je bil povezovan z 200 milijonskim prestopom Harryja Kana in 100 milijonskim prestopom Jadona Sancha, s tem, da Jacka Grealisha ali Jamesa Maddisona sploh ne omenjamo. Manchester United je pred kratkim pristal na vrhu lestvice najvećjih dolžnikov v Premier ligi za pretekle prestope, zato je malo verjetno, da bodo poleti potrošili še vsaj 300 milijonov funtov. Ed Woodward je glavni pogajatelj pri prestopih Rdečih vragov, prav tako pa je sodeloval pri mnogih razpravljanjih o reševanju sezone in pripravi na posledice pandemije koronavirusa.

>>Nihče si nebi smel ustvarjati kakšnih iluzij o izzivih, ki naš čakajo v nogometu. Posli se ne bodo sklepali kot običajno, to je povsem jasno. Enako velja za nas. Manchester United to poletje ne bo posloval kot ponavadi. Kot vedno je uspeh naše ekipe na prvem mestu, a moramo prepoznati udarec, ki ga bosta prejela industrija in ekonomija. Sprva moramo oceniti kakšen bo nogometni trg in najti širšo finančno sliko, preden se bomo spet pogovarjali o normalnih razmerah. Vsi se spopadamo s posledicami pandemije, še posebej z ekonomskimi realnostmi in pri Manchester Unitedu ni nič drugače. Daljša kot bo kriza, vse hujše posledice čakajo vse klube,<< je povedal izvršni direktor Ed Woodward.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]