LIVERPOOL

Preobrat v primeru Adam Lallana

Adam Lallana bi lahko z Liverpoolom, kljub mnogim namigovanjim o prestopu k Leicester Cityju, podpisal novo pogodbo z aktualnimi evropskimi klubskimi prvaki.


31-letni vezist je se Liverpoolu pridružil leta 2014, na Anfield se je preselil iz Southamptona in imel v prvih treh sezonah zelo pomembno vlogo v ekipi Redsov, a se je v zadnjih treh letih le ta zmanjšala do te mere, da je bil že na izhodnih vratih kluba in močno povezovan z Leicester Cityjem, katere vodi Brendan Rodgers, trener, ki je Lallano pripeljal v Liverpool. V teh zadnjih treh sezonah je imel Anglež precej težav s poškodbami, zato je v tem času odigral le 53 tekem, v prvih treh letih pa 125 tekem.

Odločitev o njegovi prihodnosti se bo morala v kratkem sprejeti, Liverpool ima pravico podaljšati njegovo pogodbo za še eno sezono in kaže, da se bo ravno to tudi zgodilo, čeprav so vsi na otoku 31-letnega Angleža že selili k Leicestru. Poleg Lallane pa bodo zaradi izbruha pandemije koronavirusa na Anfieldu ostali še nekateri igralci, ki bi sicer zapustili klub. Mednje sodita Dejan Lovren in Naby Keita, Xherdan Shaqiri pa bo kljub temu zapustil klub in se najverjetneje preselil v Španijo k Sevilli. Čas bo natančno pokazal, kako se bodo iztekle okoliščine v Liverpoolu, a zaenkrat kaže, da bo Lallana ostal v dresu Redsov.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]