TOTTENHAM

Barcelona Tottenhamu za Ndombeleja ponuja dva igralca

Barcelona si na vse pretege želi na Camp Nou pripeljati vezista Tottenhama Tanguyja Ndombeleja, zato so zanj ponudili kar dva igralca.


Barcelona želi okrepiti svojo vezno linijo z nekoliko fizično močnejšim nogometašem in Tottenhamov Tanguy Ndombele ustreza profilu. Ndombele je lani za rekordno vsoto 54 milijonov funtov zapustil Lyon in se preselil v Anglijo k Tottenhamu, kjer se je težje od pričakovanj prilagajal na Premier ligo. Katalonci si bodo izjemno težko privoščili nakup Ndombeleja, saj bi morali zanj ponuditi vsaj 50 milijonov funtov, a glede na to, da se Barca izjemno trudi, da na Camp Nou vrne Neymarja, bodo težko nabrali še to odškodnino. Zato so Spursom za Ndombeleja ponudili osrednjega branilca Samuela Umtitija in desnega bočnega branilca Nelsona Semeda.

Tottenham naj bi se, poleg milanskega Interja, zanimal za vezista Barcelone Arthurja Mela, a Jose Mourinho želi v klub pripeljati bolj fizičnega vezista to poletje. Prav tako pa je Arthur zagotovil, da bo ostal pri Barceloni, ki ga izjemno ceni. Nov desni bočni branilec in osrednji branilec sta ravno položaja, ki si ju Mourinho želi okrepiti, še posebej ker Spurse najverjetneje zapušča Jan Verthongen, a ni še jasno ali bosta Umtiti in Semedo ustrezala željam portugalskega stratega na klopi Tottenhama.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]