TOTTENHAM

Spursi poleg Interja po Arthurja Mela

Barcelonin vezist Arthur Melo se je znašel na seznamu želja Tottenhama, Spursi pa bi v nasprotno smer poslali tudi Tanguyja Ndombeleja.


Španski Mundo Deportivo poroča, da se je Tottenham pripravljen boriti z milanskim Interjem za Brazilca v dresu Blaugrane, Arthurja Mela. Brazilčeva pogodba v Barceloni poteče šele leta 2024, a tako Inter, kot tudi Spursi bi precej izboljšali plačo, ki jo prejema od Kataloncev, če se jim bo le odločil pridružiti v poletnem prestopnem roku. V zadnjih dneh je sicer Arthur zagotovil, da mu zanimanje evropskih velikanov ugaja, a je popolnoma osredotočen na Barcelono, kjer namerava ostati še dolga leta. A to ne pomeni, da bosta Inter in Tottenham vrgla puško v koruzo.

Arthur Melo je v očeh vodstva kluba in navijačev naslednik prestola, ki sta ga zasedala legendarna Xavi in Andres Iniesta. S Katalonci je osvojil La Ligo in španski Super pokal, odkar se je julija leta 2018 pridružil Barceloni. Brazilec se je odlično vpeljal v slog igre, ki jo goji Barcelona, zato ga zagotovo ne bodo želeli prodati, a oba kluba držita asa v rokavu. Tottenham lahko v nasprotno smer pošlje Tanguyja Ndombeleja, Inter pa bi v dogovor lahko vključil Lautara Martineza, ki je prva želja Barcelone v tem prestopnem roku. Ali bo do prestopa prišlo, in če že, kam se bo preselil Brazilec bo jasno preko poletja.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]