TOTTENHAM

Ryan Fraser prijateljem razkril željeno destinacijo

Krilni napadalec Bounemoutha Ryan Fraser je svojim prijateljem razkril, da si želi okrepiti Tottenham, potem ko mu poleti poteče pogodba.


Več premierligaških klubov se bo borilo za podpis 26-letnega krilnega napadalca Ryana Fraserja, ki mu poleti z Bournemouthom poteče pogodba. Škotski reprezentant je svojim bližnjim zaupal, da si želi igrati za klub, ki nastopa v Ligi Prvakov in izpostavil Tottenham, čeprav se Londončani zaenkrat še niso uvrstili v Ligo Prvakov, niti niso na mestih, ki vodijo v to najelitnejše evropsko klubsko tekmovanje. Spursi naj bi bili zainteresirani za Fraserja, saj bi tako okrepili napadalne opcije, prav tako pa zanj ne bodo odšteli niti funta, če seveda odštejemo njegovo plačo.

Spursi so v januarskem prestopnem roku že pripeljali Stevena Bergwijna iz PSV Eindhovna za 27 milijonov funtov in odkupili Giovannija Lo Celsa iz Real Betisa za 28 milijonov funtov. Erik Lamela pa je tisti, ki bo najverjetneje zapustil London in tako sprostil mesto za Ryana Fraserja v ekipi Joseja Mourinha. Sicer je bil Arsenal tisti, ki je stalno spremljal Ryana Fraserja že vse od njegove odlične sezone 2018/19. Levičar je kljub temu lani ostal pri Bournemouthu, a letos ni prikazoval takšnih partij kot sezono poprej. V 32 nastopih v letošnji sezoni je zmogel le en zadetek in štiri asistence.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]