FOKUS OSTALI KLUBI

Jimenez: Težko bi rekel ne Barci ali Realu

Raul Jimenez je odkrito spregovoril o svoji prihodnosti, saj se po idlični sezoni zanj poleg Manchester Uniteda zanimajo še številni drugi klubi.


Mehiški napadalec Raul Jimenez pravi, da bi se brez oklevanja pridružil madridskemu Realu ali Barceloni, čeprav ima ponudbe tudi iz premierligaških rivalov njegovega Wolverhamptona, kjer nastopa že dve leti. Po odlični sezoni na stadionu Molineux je precej verjetno, da bo Mehičan zapustil Volkove in se preselil drugam. Zanj so zanimanje resno pokazali že Manchester United, Tottenham in Arsenal in tega se Jimenez dobro zaveda, ampak 28-letni napadalec vztraja, da edini ponudbi, ki jih ne bi mogel zavrniti, sta tisti iz Real Madrida ali Barcelone.

>>Za vse interese drugih premierligašev sem izvedel preko družbenih omrežij. Na spletu so me že selili v Real Madrid, Chelsea, Manchester United, Arsenal, in vsak dan se pojavi kakpna nova ekipa, ki me želi v svojih vrstah. Moram biti miren, saj če se res zanimajo zame je to posledica mojega dobrega dela in želim si nadaljevati tukaj v Angliji. Tukaj sem srečen, zelo dobro sem se privadil na novo okolje in nov stil nogometa in všeč mi je ideja, da ostanem v Premier ligi. Vendar če me jutri pokličeta Real Madrid ali Barcelona je povsem jasno, da takšnih ponudb ne zavrneš. Če ostanem pri Wolverhamptonu si želi igrati v Ligi Prvakov ali se vsaj boriti zanjo. To nam je do prekinitve sezone kar dobro uspevalo in bili smo v stalnem stiku z mesti, ki vodijo v Ligo Prvakov,<< je povedal Raul Jimenez.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]