MANCHESTER UNITED

PSG želi Pogbaja vrniti domov

Manchester United je prejel ponudbo iz Pariza za Paula Pogbaja in sicer Paris Saint-Germain zanj ponuja Angela Di Mario in Juliana Draxlerja.


Paris Saint-Germain želi na Park Princev pripeljati enega najboljših vezistov na svetu, nogometaša Manchester Uniteda Paula Pogbaja, in ga vrniti v okolje, kjer je odraščal. Čeprav je Paris Saint-Germain eden najbogatejših klubov v Evropi, se tudi oni spopadajo s posledicami pandemije koronavirusa, zato so po vzoru nekaterih klubov v zameno za Pogbaja pripravljeni ponuditi menjavo igralcev namesto denarnega nadomestila. Parižani bi na Old Trafford, v zameno za Pogbaja, poslali Nemca Juliana Draxlerja in Argentinca Angela Di Mario, ki je v sezoni 2014/15 že branil barve Rdečih vragov, a precej neuspešno.

Ni še popolnoma jasno, ali bi poleg omenjene dvojice Paris Saint-Germain Manchester Unitedu nakazal še nekaj dodatnih milijonov, saj so Rdeči vragi Pogbaja ocenili na 150 milijonov funtov. Di Maria je zapustil United in se preselil v Pariz, kjer je na 217 tekmah zabil 81 zadetkov in osvojil tri ligaške naslove. Glede na to, da je na Old Traffordu razočaral in je star že 32 let je malo verjetno, da bi se tako United, kot tudi Di Maria strinjala s to menjavo. Na drugi strani pa bi si Julian Draxler izjemno želel selitve v Premier ligo, prav tako pa se Nemec bliža vrhuncu kariere in pri 26 letih s svojimi izkušnjami na reprezentančni ravni (z Nemčijo je leta 2014 osvojil Svetovno prvenstvo) bi bil morda še boljša izbira kot Jack Grealish za Manchester United.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]