MANCHESTER UNITED

Sestra direktorja Inter Milana: “Jose Mourinho odhaja v Manchester United”

V zadnjih dneh se veliko govori, kje bo portugalski strateg “The Special One” nadaljeval svojo trenersko kariero. Jose Mourinho bo po poročanju sestre direktorja Inter Milana nasledil Louisa van Gaala na trenerskem stolkču Manchester Uniteda.


vir: www.umaxit.com
vir: www.umaxit.com

Sky Sports sporoča, da so italijanski novinarji v zadnjih dneh povprašali sestro nekdanjega šefa Joseja Mourinha Bedy Moratti, o Joseju in kje bo omenjeni trener nadaljeval svojo pot. Ona pa je dejala slednje: “Imeli smo se lepo, ko je bil Mourinho trener Inter Milana, on je super človek in odličen nogometni trener. Marsikdo ga pogreša na nogometnih zelenicah, ampak on je v tem trenutku vesel in uživa svoje življenje. Kaj kmalu pa bo postal novi trener Manchester Uniteda.”

United trenutno v Premier League zaseda peto mesto na premierligaški lestvici, za mesti, ki še vodijo v najprestižnejše evropsko tekmovanje pa zaostaja “že” šest točk. Je pa četrtkov poraz “Rdečih vragov” proti FC Midtjyllandu še nekoliko bolj zamajal stolček sedanjemu nizozemskemu trenerju, ki ga zagotovo marsikateri navijač ne želi več videti na mestu prvega trenerja.

Pred “prelomno resnico leta” se ugibanja o novem trenerju Uniteda nadaljujejo. Med drugim pa novinar Sky Sportsa Guillem Balague trdi, da ni še nobenega posla oziroma kontakta med vodilnimi možmi Uniteda in nekdanjim trenerjem Chelseaja Mourinhom.

Je pa tudi zanimiva Mourinhova izjava, ki jo je podal, nedolgo nazaj: “Se lahko nekega dne vrnem v Inter? Seveda, zakaj pa ne? Sam sem se vrnil v Chelsea, zakaj pa se nebi še v Inter?”

Naj vas za konec še spomnimo, kje je portugalski strateg že deloval kot glavni mož posameznega kluba:

2000-2001 Benfica
2001-2002 União de Leiria
2002-2004 Porto
2004-2007 Chelsea
2008-2010 Internazionale
2010-2013 Real Madrid
2013-2015 Chelsea

Ali lahko Jose po koncu letošnje sezone postane glavni trener že sedmega kluba v svoji karieri?

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]