LIVERPOOL MANCHESTER CITY TOTTENHAM

Žreb osmine finala LP: Tottenham z veliko sreče

V zgodnjih popoldanskih urah je bil opravljen žreb osmine finala Lige prvakov. Od angleških predstavnikov se je sreča nasmehnila predvsem Tottenhamu, ki je iz prvega bobna dobil na papirju najlažjega možnega nasprotnika. City in Liverpool se bosta podala v Madrid, medtem ko Chelsea čakajo vselej neugodni Bavarci.


Spursi se bodo pomerili z RB Leipzigom, ki je vsekakor zahteven tekmec, a še zdaleč ni tako eminenten kot ostali zmagovalci skupin. Na drugi strani so meščani iz drugega bobna povlekli z naskokom najbolj suvereno ekipo Lige prvakov zadnjih let – Real Madrid. In čeprav galaktiki niso več to, kar so bili še dve ali tri sezone nazaj, četo Pepa Guardiole zagotovo čaka zelo izenačen obračun .

Redsi bodo branjenje lovorike nadaljevali proti Janu Oblaku in soigralcem. Atletico je ena izmed ekip, ki v zadnjih letih nekoliko pada v formi, in zdi se, da se ta trend nadaljuje tudi letos. Kaj pa pričakovati od Chelseaja? Bayern je v skupini dokazal, da se je sposoben vmešati v boj za najvišja mesta tudi v LP, a imajo Londončani lepo priložnost za veliko presenečenje, saj v dvoboj vstopajo kot outsiderji in nimajo česa izgubiti.

Foto: Twitter
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 3 Povprečje: 2.7]
JB