MANCHESTER CITY

Raheem Sterling previdno o vrnitvi

Zvezdnik Manchester Cityja Raheem Sterling vztraja, da že komaj čaka na vrnitev Premier lige, a le ko bo popolnoma varno za vse vpletene igralce in osebje.


Raheem Sterling je odkrito priznal, da ima pogoje za nadaljevanje Premier lige v prihodnjem mesecu za zaprtimi vrati. Pandemija koronavirusa je popolnoma zaustavila angleški profesionalni nogomet, ki je suspendiran že dva meseca, natančneje od 13. marca. Vsa pokalna tekmovanja so bila odpovedana, medtem pa so v Franciji in na Nizozemskem že uradno zaključili prvenstva, angleška FA pa vztraja, da se mora preostalih 92 tekem odigrati, ali pa se bo končna razvrstitev določala glede na povprečje osvojenih točk na tekmo.

Vodstvo Premier lige se trenutno pospešeno ukvarja s projektom “Restart”, ki bi ligaške tekme vrnil v pogon na nevtralnih stadionih po Angliji. Čeprav Raheem Sterling, tako kot večina nogometašev in navijačev, komaj čaka, da se nogomet vrne v normalni pogon, je zvezdnik Anglije in Manchester Cityja prepričan, da se mora liga nadaljevati šele ko bo to popolnoma varno. Premierligaši so v nedeljo že obravnavali možnost, da bi sezono skrajšali, a nikakor niso našli odgovora na vprašanje koliko krogov bi štela skrajšana sezona. Izvršni direktor Premier lige Richard Masters poudarja, da je njihov primarni cilj v celoti zaključiti sezono, a je pomembno, da imajo na miziz vse možne scenarije.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]