MANCHESTER CITY OSTALE NOVICE

Težave pri prvakih?

Pep Guardiola je podal uradno izjavo, potem ko so v javnost prišle informacije, da so se njegovi igralci zabavali s petnajstimi Instagram modeli.


Strateg Manchester Cityja je priznal, da je vedel za druženje po odlični zmagi nad Aston Villo, katero so premagali s 6:1. Ni pa želel podati več detajlev o omenjenem druženju, ampak trdi, da so bili njegovi igralci v restavraciji in podpira takšna druženja izven igrišča.

>>Vedel sem za to. Ko imajo čas skupaj velikokrat organizirajo skupne večerje, se družijo z osebjem. Všeč mi je ko se družijo izven igrišč ali kot v tem primeru v restavraciji,<< je novinarjem povedal Guardiola.

Italijanski medij Dagospia je objavil novico, da je petnajst Instagram modelov odletelo iz Italije v Anglijo na zabavo z zvezdniki Manchester Cityja po njihovi zmagi nad Aston Villo. The Sun pa je poročal, da je eden izmed zvezdnikov, ki je bil na zabavi, prišel domov šele v ponedeljek ob sedmi uri zjutraj. Tekma z Aston Villo je bila odigrana dan prej ob 16:30 po angleškem času. Zabavo naj bi igralci Cityja planirali več mesecev

Kateri so bili ti igralci, morda celo osebje, ter kakšne posledice sledijo Guardiola ni komentiral.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]