ARSENAL

Mesut Ozil ostaja pri Arsenalu

Ofenzivni vezist Mesut Ozil se je pridružil Arsenalu leta 2013 iz madridskega Reala in podpisal novo pogodbo s Topničarji leta 2018, ki velja do poletje 2021.


Mesut Ozil se bo o svoji prihodnosti na Emiratesu odločal naslednje leto, saj letos ne bo zapustil Arsenala. Tako je vsaj javnosti razkril Ozilov agent Erkut Sogut. Na mizi je bila že od lanskega poletja selitev v turški Fenerbahce, kar je okrepil tudi Ozilov dober prijatelj Acun Ilicali, ki je TV voditelj v Turčiji in velik navijač Fenerbahceja, ki je izdal nekaj podrobnosti o prestopu, ki bi se lahko sedaj zgodil naslednje leto. Ilicali je na svoji instagram strani ostal karseda skrivnosten, a napovedal, da bo Ozil naslednje poletje brez odškodnine zapustil Topničarje in se preselil v Fenerbahce.

Erkut Sogut se je odzval na Ilicalijeve opazke in jih nekoliko podprl, saj je potrdil, da bi Mesut Ozil lahko zapustil Arsenal brez odškodnine, a povezovanj s Fenerbahcejem ni komentiral. Mesut Ozil ima še eno leto veljavno pogodbo s Topničarji in namerava jo izpolniti, potem pa se bo odločil skupaj z vodstvom kluba ali bodo podaljšali sodelovanje ali pa bo zapustil Emirates in kariero nadaljeval drugje. Arsenal bo tako še eno leto plačeval 350 tisoč funtov težko tedensko plačo Mesuta Ozila, kar na leto znaša kar 18,2 milijona funtov.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]