CHELSEA MANCHESTER UNITED

Moussa Dembele v razponu med dvema kluboma

Napadalec Lyona Moussa Dembele je ene glavnih tarč londonskega Chelseaja, a nekoliko bolj preferira prestop v Manchester United, ki so vse bolj optimistični glede njegovega prestopa.


Pri Manchester Unitedu so vse bolj in bolj optimistični glede prihoda napadalca Lyona Mousse Dembeleja v prestopu vrednem 60 milijonov funtov. Rdeči vragi so spremljali razvoj reprezentanta Francije do 21 let že zadnjih 12 mesecev, saj je v njihovih očeh prikazan kot idealni naslednik Romeluja Lukakuja. 23-letni Dembele je zabil 22 zadetkov v vseh tekmovanjih v letošnji sezoni za Lyon, preden je bila sezona v Franciji suspendirana in posledično tudi že zaključena.

Trener Manchester uniteda Ole Gunnar Solskjaer je v Francijo poslal skavte, ki bi spremljali Dembeleja, trikrat v zadnjih šestih mesecih in si ga izjemno želi pripeljati na Old Trafford. Prav tako se zanj resno zanimajo pri Chelseaju, a bivši napadalec Celtica in Fulhama preferira prestop k Rdečim vragom, zato je tudi poskrbel, da je ta informacija prišla na ušesa vodilnim možem Manchester Uniteda. Unitedovega Eda Woodwarda je sedaj resno zamikalo, da bi Dembeleju in Solskjaerju uresničil željo in ju združil pri Manchester Unitedu. Lyon se bo po slabši sezoni, v kateri je končal na sedmem mestu in zgrešil mesta, ki vodijo v evropska tekmovanja, spopadal s finančnimi težavami, zato prodajajo svoje najboljše igralce kot je Dembele.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]