OSTALI KLUBI

RB Leipzig nagaja Evertonu

Nemški klub RB Leipzig želi ponagajat Evertonu in mu speljati mladega talenta Barcelone Jeana-Claira Todiboja, ki trenutno nastopa za Schalke.


20-letni talentirani branilec je bil tarča Evertona že v januarskem prestopnem roku, a se je takrat pridružil nemškemu Schalkeju na posoji, namesto da bi se preselil na Goodison Park. Klub iz Merseysida je pred nadaljevanjem sezone zelo ambiciozno vstopil v mnoga pogajanja, zato so sedaj optimistični, da bodo Todiboja zvabili v Liverpool. Carlo Ancelotti želi okrepiti obrambno linijo in poleg Todiboja so že poslali povpraševanje za nadarjenega branilca Lilla, Gabriela Magalhaesa, ki je ocenjen na 25 milijonov funtov.

Sedaj se je v to zgodbo vpletel tudi nemški RB Leipzig, ki naj bi poleti izgubil oba osrednja branilca prve postave Dayota Upamecana in Ibrahima Konateja, zato so se že lotili iskanja igralcev, ki bi nasledili omenjeno dvojico. Jean-Clair Todibo je ena izmed resnejših opcij, saj Barcelona pospešeno išče kupca za mladega branilca, ker želijo zbrati čim več sredstev za financiranje njihovih poletnih načrtov na nogometni tržnici. Leipzig je bila odlična destinacija za razne francoske igralce in Upamecano ter Konate sta odlična primera, prav tako tudi Christpher Nkunku. Barcelona je že bila blizu prodaje Todiboja v Everton za 20 milijonov evrov, a sedaj se bodo morali Liverpoolčani dodatno potruditi če želijo Todiboja zvabiti na Goodison Park, saj je Leipzig zadnja leta zelo privlačna destinacija za mlade igralce.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]