FOKUS LIVERPOOL

Riyad Mahrez: Liverpool se je sprva zanimal zame

Liverpoolov nakup Egipčana Mohameda Salaha iz italijanske Rome je dvignil nemalo obrvi leta 2017, a se je Redsom zelo poplačalo to tveganje.


Mohamed Salah se ni popolnoma ustalil pri Chelseaju, prav tako pa ni pripričal vseh strokovnjakov, ko je pri italijanski Romi zaigral bolje. Ne glede na to je Mohamed Salah postal superzvezda na Anfieldu že v svoji prvi sezoni pri Liverpoolu, skupno pa je za Redse na 144 tekmah zabil 91 zadetkov. Danes si težko predstavljamo napad Jurgena Kloppa brez Salaha, a ni bilo daleč pa bi gledali popolnoma drugačno napadalno trojico v napadu Liverpoola.

Krilni napadalec Manchester Cityja Riyad Mahrez je razkril, da se je Liverpool zanj resno zanimal še ko je nastopal za Leicester City v sezoni 2015/16, v kateri se je Alžirec dokazal kot zvezda Premier lige in pozneje tudi z Leicestrom osvojil ligo. Po mnenju mnogih Mahrez ni na nivoju Mohameda Salaha, a je še vedno odličen igralec, ki je v pogovoru s Smailom Bouabdellahom razkril podprobnosti. >>Preden sem prestopil v Manchester City se je zame zanimal Liverpool, a takoj ko so se ozrli za Mohamedom Salahom, je bila zgodba zaključena,<< je razkril Riyad Mahrez. Slednji je zagotovo velik talent, a kot kaže s je Liverpool odločil pravilno.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]