OSTALI KLUBI

Hodgson ostaja pri Crystal Palacu?

Trenerju Crystal Palaca Royu Hodgsonu poleti poteče pogodba z londonskim klubom.


Predsednik Crystal Palaca Steve Parish je potrdil, da so Royu Hodgsonu ponudili podaljšanje pogodbe na Selhurst Parku. Hodgson je trener Crystal Palaca od septembra leta 2017, a mu trenutna pogodba poteče poleti. Steve Parish je optimističen glede podaljšanja pogodbe z 72-letnim nogometnim strokovnjakom, ki je v svoji karieri poleg Crystal Palaca vodil še Liverpool, Fulham, Inter Milan, West Bromwich Albion, Blackburn Roverse ter reprezentance Anglije, Združenih Arabskih Emiratov, Finske in Švice.

Pogovori o podaljšanju še vedno potekajo, saj Hodgson še ni sprejel ponudbe. >>Res je, Royu smo ponudili podaljšanje pogodbe in pogovori so v teku. Vsi smo precej bolj osredotočeni na prihajajoče tekme, a smo tako mi kot tudi Roy precej sproščeni glede podpisa pogodbe. Nikamor se nam ne mudi,<< je za Palace TV povedal predsednik Steve Parish.

Crystal Palace trenutno zaseda 14. mesto v Premier ligi in se bo v soboto. pomeril z Newcastle Unitedom, ki je na zadnji tekmi doživel pravi polom proti Arsenalu (poraz z 4:0).

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]