FOKUS OSTALE NOVICE

Smalling upa na povratek v reprezentanco

Branilec Manchester Uniteda Chris Smalling trenutno kot posojen nogometaš nastopa za Romo v Serie A.


Chris Smalling upa na povratek v reprezentanco Anglije za letošnje Evropsko prvenstvo, čeprav ni bil na spisku Garetha Southgata že vse od leta 2017. 30-letni branilec v Manchester Unitedu ni kazal precej prepričljivih predstav, zato so ga Rdeči vragi poslali na posojo v Rim. Smalling pravi, da je postal boljši igralec odkar nastopa v Serie A ter želi pri Romi ostati tudi naslednjo sezono, saj so se z družino dobro ustalili v Italiji.

>>Že nekaj let je od mojega zadnjega nastopa za Anglijo, a za reprezentanco je vedno prisotna motivacija. Vem, da je selektor s svojo ekipo nekajkrat obiskal moje tekme, kar pomeni da me ima v načrtih. Zelo rad bi zopet zaigral za Anglijo, a kar se bo zgodilo moram pač sprejeti. Zelo dobro se privajam na italijanski stil nogometa ter napredujem iz tekme v tekmo. Občutek imam, da se vsakič znova kaj naučim ter izboljšam,<< je samozavesten Anglež v dresu Rome.

Smalling ima 31 nastopov za Anglijo in trenutno imajo prednost pred njim Harry Maguire, Joe Gomez, John Stones, Fikayo Tomori, Michael Keane in Tyrone Mings, a Stones in Tomori ne igrata redno v svojih klubih, kar je lahko prednost za Smallinga, ki je odigral že 24 tekem za Romo v letošnji sezoni ter je redno član začetne enajsterice.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 1 Povprečje: 5]