OSTALI KLUBI

FOTO: Mark Noble prevzel vlogo varnostnika

Včeraj je West Ham United v 30. krogu angleške Premier lige na London stadionu gostil moštvo Burnleyja. Navkljub temu, da so domači navijači pričakovali pozitiven rezultat oziroma boljšo predstavo svojih varovancev v primerjavi z zadnjih nekaj tekem, pa so le ti vnovič krepko razočarali. Po boljšem začetku moštva Davida Moyesa je slednje v nadaljevanju povsem popustili in zabeležili nov visok in boleč poraz.


Vnovične katastrofalne predstave »Hammersov« tokrat domači navijači niso mogli preboleti. Nekateri so udrli na igrišče, spet drugi so svojo jezo izražali na tribunah. Bilo je celo tako hudo, da sta morala tekmo oziroma stadion zaradi lastne varnosti predčasno zapustiti lastnika londonskega kluba David Sullivan in David Gold.

Po drugem zadetku v mreži West Hama je na tribuni praktično vsem prekipelo. Eden izmed navijačev je udrl na igrišče, a tokrat je na sceno stopil kapetan domačih Mark Noble, ki ga je v slogu varnostnika zgrabil in vrgel na tla. Na igrišče sta poleg obvladanega huligana udrla še dva, ki ju je umiril izkušeni James Collins.

Ali bo West Ham United s strani vodstva Premier lige oziroma FA-ja kaznovan, za zdaj še ni znano.

Nekaj slik z včerajšnje tekme si lahko ogledate spodaj:

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”90″ override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”200″ thumbnail_height=”200″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]