ARSENAL

Arsene Wenger: “Ostal bo v Arsenalu!”

Povezujejo ga s prestopom v Manchester City, PSG in Bayern München. Dolgoletni strateg “Topničarjev” pa je v enem izmed zadnjih intervjujev potrdil, da bo Alexis Sanchez zagotovo ostal v Arsenalu.


Brez naslova
vir: Mirror

Včeraj so “Topničarji” v sklopu prijateljskih tekem oziroma Emirates pokala s 5:2 ugnali portugalsko Benfico. Sancheza na tekmi sicer ni bilo, kajti v zadnjih dneh ga je doletela bolezen, natančneje gripa. Raznorazni športni mediji pa so prav zaradi njegove odsotnosti na včerajšnji tekmi že začeli pisati, da je 28-letnik odsoten, ker se spogleduje z odhodom v nov klub. Razlog za njegovo odsotnost namreč sprva še ni bil znan.

Na vse te govorice se je po tekmi sicer hitro odzval 67-letni francoski trener. Dejal je slednje: “Alexis bo ostal! Odsoten je bil zaradi gripe. Včeraj sva se pogovarjala in povem vam, da se bo vrnil takoj, ko bo to mogoče. Smo v stiku z njegovim zdravnikom in lahko se zgodi, da bo v torek že pripravljen.”
“Igralci, ki imajo pogodbo s klubom veljavno še za eno sezono, morajo to spoštovati in igrati prav tako,” je za konec še dodal Wenger.

Navkljub temu da je Arsenal v lanski sezoni vse prej kot navduševal, pa tega zagotovo ne moremo reči za čilenskega napadalca. Prispeval je kar 24 zadetkov in temu dodal še 10 asistenc. To pa je nenazadnje privedlo tudi do tega, da je prijel nagrado za Arsenalovega najboljšega igralca leta.

Potrebno je poudariti še, da ima Alexis pogodbo s sedanjim klubom veljavno le še za prihajajočo sezono. Če gre verjeti Arsenovim besedam, bomo lahko v prihodnje priča podaljšanju pogodbe, ali pa morda celo temu, da bo Čilenec klub zapustil kot prost igralec.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]