MANCHESTER CITY

De Bruyne namignil na odhod

Manchester City ima trenutno še vedno prepoved nastopanja v Ligi Prvakov, kar bi bil lahko ključni dejavnik v prihodnosti Kevina De Bruyneja, ki bi lahko zapustil aktualne prvake, če prepovedi ne ovržejo.


Kevin De Beuyne je priznal, da je že razmišljal o odhodu z Etihada, če Manchester City v naslednjih dveh letih ne bo smel nastopati v Ligi Prvakov. Manchester City je bil obtožen resnih kršitev finančnega fair playa, ki ga določa UEFA, in Meščani so že poslali pritožbo na športno arbitražno sodišče, a zaradi okoliščin koronavirusa ta pritožba, tako kot mnoge druge, še ni bila obravnavana.

Poleg prepovedi igranja v Ligi Prvakov se Manchester City sooča še s potencialnimi odhodi svojih največjih zvezdnikov, ki imajo največje apetite po igranju v najelitnejšem evropskem klubskem tekmovanju. Ravno njihov verjetno največji zvezdnik je zadnji, ki je priznal, da je njegova prihodnost odvisna od odločitve športnega arbitražnega sodišča, saj v primeru, da kazen ostane, Belgijec skoraj zagotovo zapušča Manchester. Po pretečeni kazni bi bil De Bruyne star že 30 let in bil v zadnjih letih svoje kariere, kar glede na gorečo željo o osvojitvi Lige Prvakov ni ravno obetavna informacija. Bivši nogometaš Chelseaja ima še tri leta veljavno pogodbo na Etihadu in trenutno, kot pravi, čaka na razplet situacije.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]