MANCHESTER CITY

Manchester City lovi Slovaka

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola je pripravljen zapraviti zajetno količino denarja za Slovaka iz vrst Interja iz Milana.


Milan Skriniar si je zadnje sezone pridobil sloves enega najboljših branilcev v Evropi, opazil ga je tudi strateg Manchester Cityja Pep Guardiola, ki želi odpraviti težave v zadji liniji. Zadnje poletje je Skriniara lovil že Real Madrid, a 55 milijonov funtov ni bilo dovolj, da bi premamili vodilne može milanskega Interja.

Manchester Cityju najverjetneje ne bo uspelo še tretjič zapored osvojiti Premier lige, največji primankljaj se jim pozna v obrambi, saj niso ustrezno nadomestili kapetana Vincenta Kompanyja, ki se je preselil v Anderlecht. Za povrh pa se je na začetku sezone in zopet pred kratkim poškodoval Aymeric Laporte. Manchester City je pogledoval že proti Leicestrovemu Caglarju Soyuncu in Bournemouthovemu Nathanu Akeju, najbolj pa proti Milani Skriniarju, ki zadnje tri sezone zastopa barve Interja. Sinje modri iz Manchestra bodo morali za Slovaka odšteti približno 80 milijonov funtov, kar je podobna vsota kakršno so Rdeči vragi plačali za Harryja Maguireja.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]