CHELSEA

Tammy Abraham zavrnil podaljšanje

Napadalec Chelseaja Tammy Abraham je zavrnil podaljšanje pogodbe z Londončani v upanju, da izvleče višjo plačo.


Tammy Abraham ni bil zadovoljen z ponujenim tedenskim zaslužkom v novi pogodbi, saj želi podobne plače kot najbolje plačani igralci Chelseaja. Abraham v letošnji sezoni preseneča. Potem ko je lani še nastopal v Championshipu z Aston Villo in bil drugi strelec lige s 25 zadetki, se je letos vrnil v matični klub in kot prvi napadalec Franka Lamparda zabil že 13 zadetkov na 25 nastopih v Premier ligi.

Abraham ni pripravljen sprejeti nič manj kot pa si zasluži, zato je zavrnil ponudbo Chelseaja. Lani je Callum Hudson-Odoi podpisal pet-letno pogodbo, ki mu prinese 120 tisoč funtov na teden in Abraham si želi podobnih številk v svoji pogodbi. Ker ima napadalec še dve leti veljavno pogodbo s klubom z Stamford Bridga ima še vedno dovolj časa, da si zagotovi dolgoročno in zajetno pogodbo, še posebej ker 22-letnik ni izpolnil vsega potenciala, ki ga premore.

Chelsea je že podaljšal pogodbe z Reecom Jamesom, Masonom Mountom, Fikayom Tomorijem, Rubenom Loftus-Cheekom in Billyjem Gilmourom, v kratkem pa si želijo še z Abrahamom, saj niti Olivier Giroud niti Michy Batshuay nista ustrezno nadomestila 22-letnika, ko je bil poškodovan.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]