CHELSEA

Chelsea nagaja Liverpoolu

Zvezdnik RB Leipziga Timo Werner je na izhodnih vratih kluba, zanj se resno zanimata Liverpool in Bayern, v bitko zanj pa se je sedaj vmešal še Chelsea.


Chelsea se je vmešal v bitko za napadalca Tima Wernerja in kontaktiral predstvnike zvezdnika RB Leipziga. Werner je bil v letošnji sezoni v odlični formi, na 36 nastopih v vseh tekmovanjih je zabil 27 zadetkov. Zato ni presenetljivo, da je požel zanimanje velikanov iz Liverpoola in Bayerna. Poleg omenjenih dveh klubov, pa je resno ponudbo za Wernerja poslal tudi Chelsea. Trener Londončanov Frank Lampard je že v januarskem prestopnem reku z naglico iskal novega napadalca, ki bi nadomestil izgubo Edena Hazarda.

Čeprav so se lotili lova na Edinsona Cavanija in Driesa Mertensa, je bil januarski prestopni rok precej neuspešen za četo Franka Lamparda. Wernerjeva odkupna klavzula znaša 60 milijonov evrov, ki jo je Chelsea z veseljem pripravljen plačati, vendar jim nasproti stoji Liverpool. Redsi že dalj časa spremljajo Wernerja in si ga želijo v svojih vrstah, prav tako pa je Nemec sam izrazil veliko željo po prestopu na Anfield. Bayern pa se je po izjavi športnega direktorja Hasana Salihamidžića že umaknil, saj naj Werner ne bi tako ustrezal njihovemu sistemu, kot trenutni napadalec Robert Lewandowski.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]