LIVERPOOL

Brozović na radarju angleškega velikana

Liverpool razpravlja o možnostih osvežitve vezne linije za naslednjo sezono, potem ko Redse zapušča Adam Lallana, sledil pa bi mu lahko tudi Naby Keita.


Italijanski mediji poročajo, da naj bi bil Liverpool v pogovorih z agentom Marcela Brozovića, glede potencialnega prestopa na Anfield. Hrvat je postal eden glavnih adutov Antonia Conteja v vezni liniji milanskega Interja in dokazal, da je eden najboljših vezistov v Serie A. Že njegove predstave na Svetovnem prvenstvu v Rusiji leta 2018, kjer je Hrvaška osvojila srebrno kolajno, so opozorile na njegov popolni razcvet, sedaj pa je ta talent opazil tudi Liverpool.

Brozovič ima še dve leti veljavno pogodbo z Interjem, kjer je že od leta 2015, zato bi bila mogoče dobra odločitev zamenjati okolje. Inter Milan je odločen, da bodo Hrvata zadržali na San Siru, zato so mu pripravljeni ponuditi tudi novo, izboljšano pogodbo. Njegova odkupna klavzula trenutno znaša 52 milijonov funtov, kar je precejšna vsota za vezista, ki bo kmalu dopolnil 28 let. Pojavljajo se tudi namigovanja, da se Inter zanima za Liverpoolovega Giorginija Wijnalduma. Nizozemcu pogodba na Anfieldu poteče naslednje poletje, a so Redsi blizu podaljšanja pogodbe do leta 2024. Morebiti obstaja možnost, da bosta Inter in Liverpool sledila vzoru nekaterim klubom ter razmišljala o menjavi nogometašev.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]