LIVERPOOL

Štirje klubi si v svojih vrstah želijo Dejana Lovrena

Dejan Lovren, branilec Liverpoola in hrvaške izbrane vrste, se približuje koncu kariere na Anfieldu, kjer igra že od leta 2014.


Izkušeni Hrvat, ki igra na položaju osrednjega branilca, bo dobil zeleno luč za odhod z Anfielda po koncu sezone. Trener Liverpoola je že namignil, da bo Lovren zapustil klub, vendar ga ne želi siliti, da ostane in sedi na klopi, saj ne glede na to koliko Nemec Hrvata ceni, imata pred njim prednost Joe Gomez in Virgil van Dijk, včasih pa še Joel Matip. V primeru, da Lovren zapusti Redse, bodo slednji poiskali primerno zamenjavo.

30-letni Dejan Lovren bo do poletja dodobra proučil svoje možnosti za nadaljevanje kariere, katerih mu ne manjka. Viri blizu igralca so poročali, da so klubi iz Italije, Španije, Nemčije in Francije že pokazali zanimanje, a Lovren naj bi preferiral vse klube iz Anglije. Prav iz Londona pa naj bi imel tudi štiri snubce in sicer so se za njegove usluge ogreli pri Arsenalu, Tottenhamu, West Ham Unitedu in Crystal Palacu. Hrvat je že od leta 2014 član Liverpoola, pred tem pa zastopal še barve Southamptona, kamor se je preselil iz francoskega Lyona.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]