CHELSEA

Umtiti zbudil zanimanje v Londonu

Branilec Barcelone in francoske izbrane vrste Samuel Umtiti, je na izhodnih vratih Katalonskega velikana in se utegne preseliti v Anglijo.


Chelsea je bil povezan z veliko branilci v zadnjih nekaj mesecih. Poleg levega bočnega branilca trener modrih iz Londona, Frank Lampard, išče tudi ustrezne okrepitve na položajih osrednjega branilca. Lampard ima na teh položajih na voljo Antonia Rudigerja, Andreasa Christiansena, Kurta Zoumo in Fikaya Tomorija, vendar se nihče izmed njih ni utrdil v začetni enajsterici, temveč jih je Lampard stalno rotiral in iskal najboljšo kombinacijo. Samuel Umtiti je bil že povezan z Chelseajem pred meseci, sedaj se to zanimanje za Francoza vrača.

Italijanski nogometni strokovnjak Nicolo Schira poroča, da je Barcelona pripravljena prodati 26-letnega branilca, za katerega je Chelsea že poslal uradno povpraševanje. Katalonci za Umtitija zahtevajo vsaj 45 milijonov funtov. Umtiti se je Barceloni pridružil leta 2016 iz Lyona in z Katalonci osvojil dve La Ligi, dve pokala Copa Del Rey in dva španska Superpokala, medtem pa leta 2018 s Francijo postal svetovni prvak na Svetovnem prvenstvu v Rusiji, dve leti prej pa na domačem Evropskem prvenstvu osvojil srebro.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]